Zutphense Zeepkistenrace

We slaan een jaartje over!

Stichting MeEZ heeft afgelopen jaar haar 5e editie van de Zutphense Zeepkistenrace georganiseerd. 

We kijken terug op vijf gave jaren met een invulling die langzaam is veranderd. De bandenrace van afgelopen jaar was een succes en wij willen dit concept graag verder uitbouwen. Naast een gave baan willen we graag een breder publiek aanspreken en het evenement verplaatsen naar de binnenstad.

Om goed voor de dag te komen hebben we echter tijd nodig. Deze tijd is er onvoldoende om al in 2019 het nieuwe concept neer te zetten. We moeten dus een jaartje overslaan en komen in 2020 terug. 

 

De vijfde editie was nat maar zeer geslaagd!

Het weer liet ons en beetje in de steek afgelopen vrijdag waardoor de middag nat en koud begon. Ondanks dit vermaakten de kinderen zich uitstekend. Rond 15:00 uur klaarde het toch nog op en konden we middag met een grote glimlach afsluiten.

De winnaars

1e prijs:   Theo Thijssen team II

2e prijs:   De Waaier team I

3e prijs:   Theo Thijssen team I

Originaliteitsprijs:   De Bongerd

 

8 juni 2018 de vijfde editie!

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Zutphense Zeepkistenrace 2018 alweer van start gegaan. Na vier succesvolle edities zijn wij van mening dat het tijd wordt voor iets totaal nieuws. Hierdoor ziet het programma er anders uit dan dat je van ons gewend bent. Natuurlijk zorgen wij weer voor een fantastisch evenement.
Dit jaar bestaat de racedag uit één spectaculair onderdeel............de kinderen racen met een band van een waterglijbaan van wel 50 meter lang!

Zet 8 juni 2018 alvast in je agenda. Op de website volgt snel meer informatie. 

Het thema is: 'met glans van de schans'

Zorg dat je er klaar voor bent!


De racedag vrijdag 8 juni

  • 12:00 uur start evenement
  • 15:00 uur wedstrijd
  • 16:00 uur finale 
  • 17:00 uur einde 


Filmpje is gemaakt door: Wout Hofstede, Isendoorn 1R

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Cookie settings